Barion Pixel Új, elegáns, keret nélküli várakoztató tábla kínálatunkban | Reklámeszköz.hu

Új, elegáns, keret nélküli várakoztató tábla kínálatunkban

2024. április 24.

Értékelés

5
Átlag: 5 (2 szavazat)

Újabb praktikus reklámeszközzel bővült kínálatunk. Az Akril plakáttartóval rendelkező várakoztató táblánk keret nélkül mutatja be grafikáját, így semmi sem zavarja meg az elkészült kreatívot.

 

Akril várakoztató tábla

Az új Akril plakáttartóval szerelt várakoztató tábla több ponton is eltér a hagyományos plakátkerettel rendelkező típustól. A talpa kerek formára vágott acéllemezből készül, aminek az aljára három darab habszivacs lábacska van ragasztva. Ezek a csúszásgátló lábacskák biztosítják a stabilitást, így nem fog billegni az állvány, illetve a padlót is megvédik a karcolásoktól. Az állvány oszlopa két darabból összeilleszthető, natúr alumínium rúdból áll. Az igazi érdekessége ennek a várakoztató állványnak a fejrésze, hiszen egy akril laptartó biztosítja a plakát megfogatását. Az így behelyezett plakát széleit nem takarja el semmilyen keret vagy profil. Az akril, más néven plexi laptartóba oldalról lehet becsúsztatni a plakátot, ezért kizárólag álló tájolásban lehet használni a plakáttartót. A plexi plakáttartót és az oszlopot egy több fokozatban dönthető műanyag elem tartja össze, így a plakát függőleges és vízszintes beállítás között szabadon állítható, alkalmazkodva a helyi adottságokhoz.

Az Akril várakoztató tábla szétszerelve, karton csomagolásban kerül leszállításra, ezért egészen kis csomagban elfér a tábla (53 × 39 × 10,5 cm). Az első összeszereléshez szükséges idő csupán néhány perc és a csavarok rögzítéséhez két imbuszkulcs is mellékelve van a csomagban. További szerszámra nem lesz szüksége. A plakát mérete kétféle is lehet. Az A4 (210 × 297 mm) szabvány papírméretű állvány 114 cm magas, talpa 27 cm átmérőjű, súlya pedig 2,2 kg. Az A3 (297 × 420 mm) papírméretű állvány 120 cm magas, talpa 33 cm átmérőjű, súlya pedig 3,3 kg.

A4 és A3 plakátméretben kapható Oldalról becsúsztatható plakát Dönthető kivitelű plakáttartó Nehéz acél talp, habszivacs lábakkal

 

Alumínium várakoztató tábla

Az Alumínium várakoztató tábla az egyik legrégebben forgalmazott várakoztató táblánk. Hagyományos, kipattintható plakátkerettel van szerelve, ami lehet A4 (210 × 297 mm), A3 (297 × 420 mm) és A2 (594 × 420 mm) szabvány plakát méretű is. Fontos megjegyezni, hogy a két kisebb, A4 és A3 méretű kereteket álló és fekvő formátumban is fel lehet szerelni az oszlopra, viszont a legnagyobb, A2 méretű plakátkeret kizárólag fekvő formátumban rögzíthető. Ez azért van így, mert a két kisebbik állvány egy darab oszloppal, a legnagyobb állvány viszont már két darab oszloppal rendelkezik, ami egymás mellett van.

Az állvány talpa 18 mm vastag bútorlapból készül, de mivel ennek súlya nem lenne elegendő a megfelelő stabilitáshoz, ezért egy további acél lemez van rögzítve a bútorlap talp aljára. Természetesen a talpról nem marad le a négy darab csúszásgátló, stabilizáló gumi lábacska sem, így attól sem kell tartania, hogy összekarcolódna a padló. Az állvány oszlopa egy speciális, ovális formájú alumínium profilból készül, ami egyrészt nagyon esztétikus, másrészt rendkívül erős is. Az oszlopot és a plakátkeretet összekötő elem is ebből az ovális profilból készül, ezért a plakátkeret dőlésszöge fix, nem állítható.

Az állvány egyik különlegessége, hogy a két kisebb méretű típus (A4 és A3) fekete színben is elérhető. A szürke állvány talpa világosszürke, a többi eleme pedig natúr alumínium színű. A fekete állvány (a plakátkeretben lévő horganyzott hátlemezen kívül, ami nem látszik) minden eleme fekete színűre van fényezve.

Az állvány szétszerelve, karton csomagolásban érkezik meg Önhöz. Az összeszerelés néhány perc alatt, pár csavar behajtásával megvalósítható, így gyorsan használatba tudja majd venni a várakoztató táblát. Az A4 (210 × 297 mm) szabvány papírméretű állvány 108 cm magas, talpa 25 × 30 cm méretű, súlya 2,77 kg. Az A3 (297 × 420 mm) papírméretű állvány 111 cm magas, talpa 25 × 30 cm méretű, súlya 5,5 kg. Az A2 (594 × 420 mm) papírméretű állvány 111 cm magas, talpa ~ 30 × 50 cm méretű, súlya pedig 7 kg.

Háromféle méretben, kétféle színben kapható Fix dőlésszögű plakáttartóval szerelve Hagyományos, kipattintható plakátkerettel Esztétikus talp, acél nehezékkel

 

További várakoztató tábla típusok

A fent említett két várakoztató tábla mellett természetesen vannak további, különleges tulajdonsággal rendelkező tábláink is, melyek mind valamilyen egyedi igény hívott életre. Az info oszlop akár kétoldalas is lehet, hiszen alapvetően függőleges a plakáttartója. A Kapcsos menütartóba több A4 méretű lapot is rögzíteni tud és ezek lapozhatóak is. A Kültéri menütartó zárható megoldást nyújt egy vagy két darab A4 méretű plakát számára. A Slim posztertartó pedig egy sokkal zömökebb, nagy méretű, acél állvány fekete színben.

Info oszlop Kapcsos menütartó Kültéri menütartó Slim posztertartó

 

Bármelyik várakoztató táblánkat is választja, biztos lehet benne, hogy minőségi reklámeszközzel gyarapszik eszközparkja és hosszú távon oldja meg információs vagy reklám feladatait.