Barion Pixel Pop-up reklámsátrak, akár színes nyomatlan sátortetővel is rendelhetőek | Reklámeszköz.hu

Pop-up reklámsátrak, akár színes nyomatlan sátortetővel is rendelhetőek

2024. április 16.

Értékelés

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Eljött a tavaszi, kültéri rendezvények ideje. Ezért bemutatjuk új, prémium minőségű pop-up sátrainkat. Aki rendszeresen van jelen kültéri rendezvényen, tudja, hogy milyen fontos megvédeni a kollégákat a szikrázó napsütéstől vagy a hirtelen jött zivatartól.

Az új pop-up sátor szerkezeteink lábai mind minőségi, hatszögletű, 40 mm átmérőjű, erős alumínium profilból készülnek. A lábak egymásba csúsztathatók és egy praktikus zárral többféle magasságban is rögzíthetők. A lábak alján erős műanyag talp biztosítja a rögzítést, így földes talajon le tudja cövekelni a lábakat, hogy ne mozduljanak el, illetve megakadályozza, hogy szennyeződés kerüljön az alumínium profilba. A szerkezet felső része harmonikaszerűen összecsukható, így a teljes kinyitott sátor méretének töredékére összecsukható, és így könnyen szállítható. A szerkezet minden eleme olyan kézzel oldható zárakkal és rögzítőkkel van ellátva, amik megkönnyítik a sátor összeállítását és lebontását.

3 × 3 méter alapterületű szerkezet összeállítva Pop-up sátor szerkezet összecsukva és a gurulós vászon hordtáska Alumínium sátor szerkezet, kézzel oldható rögzítőkkel Középső sátor tető feszítő kar Oszlopokon lévő gyorsoldó szerkezet

 

De hogyan is kell összeállítani egy ilyen sátor szerkezetet?

1. Vegye ki a hordtáskából az alumínium sátor szerkezetet és helyezze a földre a talpával lefelé.

2. Egymással szemben állva fogjuk meg a sátor egy-egy lábát és húzzuk szét a pop-up rácsot. Nem szükséges ütközésig kinyitni a szerkezetet, elég félig kinyitni.

3. Hajtogassa szét a tetőponyvát és helyezze a szerkezet tetejére. Ügyeljen rá, hogy a sátortető középpontja a középső alumínium támaszra essen, illetve a tető sarkai is a szerkezet sarkaihoz legyenek illesztve.

4. Rögzítse a szerkezet sarkainál a tetőponyvát a tépőzárakkal, majd húzza ki óvatosan teljes méretűre a szerkezetet. A lábak tetején látható magasságállító egységekkel tudjuk megfeszíteni a sátortetőt.

5. Most még elég alacsony a tető, hogy meg tudja igazítani a ponyvát, ha szükséges.

6. A lábak egymásba vannak csúsztatva. Oldja fel a gyors rögzítőt és húzza ki az egymás mellett lévő két lábat, majd utána a másik két lábat. Ehhez két személyre lesz szükség, de ha négyen állítják össze a sátrat, akkor egyszerre mind a négy láb is kihúzható. A lényeg, hogy ne erőltessük, deformáljuk a szerkezetet összeállítás során. Minden alkatrész könnyen nyílik és csukódik, ha ellenállást tapasztal, akkor folytassa az összeállítást az ellenkező oldalú lábakkal.

7. A sátor közepén található tekerőkarral tudja megfeszíteni a tetőponyva közepét. Tekerje az „UP” jelzés irányába a kart egészen addig, amíg a tetőponyva szépen megfeszül. A legkisebb sátornak egy csúcspontja van, de a nagyobbak két vagy három csúcs feszítővel rendelkeznek. Több feszítő esetén fokozatosan haladjon a feszítéssel, mert így lesz szépen kifeszítve a tetőponyva.

8. Ha összeállt a sátor, akkor kizárólag annyi személy mozgathatja, ahány lába van a szerkezetnek, mert különben deformálódhat az alumínium szerkezet. A sátor rögzítéséhez használja a csomagban lévő cövekeket. Amennyiben a talaj nem teszi lehetővé a cövekek leszúrását, vásároljon acél- vagy vízzel tölthető talpakat a lesúlyozáshoz.

 

Háromféle méretben is kapható sátor szerkezet

A pop-up sátrak háromféle alapterülettel érhetők el. A 3 × 3 méter méretű sátor 4 darab lábbal, 1 darab csúccsal rendelkezik és ez a legkisebb méret. A középső méret a 3 × 4,5 méret alapterületű típus, mely ugyanígy 4 darab lábbal, de 2 darab csúccsal rendelkezik. A legnagyobb pedig a 3 × 6 méteres alapterületű típus. Ennek már 6 db lába és 3 db csúcsa van, így érdemes 2 helyett 4 személynek összeállítania.

Sátor
alapterülete
Szerkezet mérete
összecsukva
Lábak
száma
Csúcsveszítők
száma
Nettó
súly
3 × 3 méter 163 × 29 × 28 cm 4 db 1 db 18 Kg
3 × 4,5 méret 163 × 40 × 28 cm 4 db 2 db 22 Kg
3 × 6 méter 163 × 48 × 28 cm 6 db 3 db 32 Kg

 

Választható sátortetők

A legkisebb, 3 × 3 méter alapterületű sátor szerkezethez rendelhetőek egyszínű, nyomtatás nélküli tetőponyvák is. Ezek nagyon kedvező áron elérhető ponyvák, de nyomtatásukra nincs lehetőség, mert előre készre vannak varrva. Mindhárom sátor mérethez rendelhető egyedi grafikával nyomtatott sátortető is. Ezeket minden esetben egyedi grafikával, a termékhez csatolt grafikai segédlet szerint összeállított grafikával gyártjuk le, így nagy méretű reklámfelületet biztosítanak. A két nagyobb méretű sátorhoz kizárólag ilyen, nyomtatott sátortetőt tudunk biztosítani.

Fehér színű sátortető Kék színű sátortető Piros színű sátortető Fekete színű sátortető

 

Oldalfalak

A sátrakhoz nem csupán sátortető, hanem teli és fél oldalfalak is rendelhetőek. Az oldalfalak egy oldalon vannak nyomtatva, ezért érdemes átgondolni, hogy a grafika kifelé vagy befelé mutasson. A teli oldalfalak földtől a sátorponyváig, oszloptól oszlopig tartanak, így beburkolják az egész oldalt. A fél oldalfalak a földtől derékmagasságig érnek, így ideálisak a sátor elejéhez, hogy elrejtsék a pultokat, asztalokat. A fél oldalfalhoz szükséges még egy fél oldalfal tartó profil is, amihez a nyomat teteje rögzíthető.

 

Extra kiegészítők

Amennyiben nincs lehetőség cövekkel rögzíteni a sátrat, akkor alkalmazhat többféle lesúlyozást is. Az acél talpak 5 Kg súlyúak, a vízzel tölthető talp 14 Liter víz befogadására képes, a homokkal tölthető talpakból pedig szimpla és dupla zsákos kivitel is elérhető. Ezen kívül még strandzászló tartó is rendelhető, ami a sátor lábához rögzíthető, így nagy magasságba is elérhet.

5 Kg-os acél talp 14 literes vízzel tölthető műanyag talp Szimpla vagy dupla homokkal tölthető zsák Sátor lábhoz rögzíthető, csapágyas strandzászló tartó

 

Mint látható, nem csupán a sátor méretek terén van széles kínálat, hanem a tetőponyvák, oldalfalak, és más hasznos kiegészítők terén is nagy a reklámsátor kínálat!